Acesta este cu siguranță fără doar și poate unul din cele mai frumoase și mai pitorești orașe din Cehia. Situat la câteva ore distanță de Praga, poate reprezenta cu adevărat idealul de relaxare și confort. Fiind situtat într-o zonă de munte oferă ambianța ideală pentru o detașare de viața cotidiană. Orașul este unul balnear, la fiecare colț găsești apă termală numa buna pentru băut și purificare.  Gustul ei nu este unul super grozav dar atâta timp cât este benefică, merită încercată.

Orașul este plin de SPA-uri care mai de care, noi am ales să mergem la Castle Bath, rezervarea înainte este idicată deoarece este aglomerat și riști ca în momentul acela să nu mai găsești loc.

P.S. Știai că Karlovy Vary este unul din orașele preferate de regizorii de la Holywood? Acesta a servit drept platou de filmare pentru filme celebre precum James Bond, secventa cu cazinoul Royal de la hotelul Grandhotel Pupp și al doilea este cel cu Queen Latifa, Last Holiday. Dacă nu le-ai văzut ți le recomand. 

Să revenim la treburile noastre, și anume ținuta. Din când în când îmi place să port ceva diferit față de ce port în mod normal. De data aceasta am ales pantalonii office cu talie înaltă, i-am incorportat cu elemente casual călduroase specifice sezonului rece. 

Am să vă povestesc mai multe în articolul viitor. Stay tuned

img_1211

img_1210img_1212snapseed

t-e1525558576355

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.