Ști când apare un moment  din acela în care habar nu ai cu ce să te îmbraci, sau și mai rău ești plecată în concediu, ai la tine doar câteva haine printre care și o rochie sau poate două. 

Ai ajuns în momentul în care ți-ai epuizat ținutele, dar totuși dorești să porți ceva diferit și nu vrei să cumperi ceva nou. Ei bine, sper că îți dau o idee nouă și te voi ajuta în privința aceasta.

Eu am ales să pun în practică această treabă cu rochia albă ce se vede în poze. Am purtat-o în trei orașe diferite Livorno,Bologna și Siena. De fiecare dată în alt stil și accesorizare.  Mi-a venit ideea când eram în Siena, la hotel. Stăteam și mă gândeam ce să port, cum să fac, nu prea mai aveam super multe obțiuni dar voiam să port ceva nou cât de cât. Așadar cum m-am tot gândit mi-a venit ideea.

Am luat rochia albă cea lungă asta după ce am purtat-o în Bologna, și ca să vezi am transforta-o în futsă. Pur și simplu am rulat partea de sus în interiorul fustei, am accesorizat-o împreuna cu un crop top si surpriză surpriză am obținut un look nou.

Aceste posibilități sunt nenumărate, de la casual la elegant într-un simplu pas. Ține doar de accesorizarea potrivită. Eu am mers mai mult pe casual chic, deoarece am avut mult de mers pe jos și de vizitat.

Una peste alta, când mai crezi că nu ai multe obținui de purtat într-o zi, uită-te mai bine prin șifonieri și lasă-te inspirată.

 

img_9404

_DSC5925

img_9345

_DSC5949

61a46388-32a1-498f-b1d9-3037d8be1e07

_DSC5956

t-e1525558576355

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.