Buuun, de unde să încep ? Nici nu știu, am atât de multe lucruri de povestit, încât îmi vine să le spun pe toate de-o dată…ți s-a întâmplat treaba asta vreo dată ? Este tare aiurea așa-i ? 

Hmm… am ajuns în Florența, aveam ținuta pregătită cu tot cu accesorii, era bine pusă la cap ca să spun asa. De abia așteptam  să o port, îmi plăcea super mult tot ceea ce îmi imaginam la ea. Toate bune si frumoase, am ajuns să mă schimb, nu mi se părea absolut nimic neînregulă, ba din contra mă simțeam foarte bine și încrezătoare, în ciuda vremii care se pregătea să dea o mică furtună. 

Ne plimbam, vizitam, admiram tot ceea ce ne oferea acest oraș mirific, nu cred că mai  este nevoie să spun că este un oraș ce merită vizitat la maxim.

La un moment dat uitându-ma peste pozele ce tocmai le-am făcut, ceva nu îmi plăcea. Ceva acolo lipsea la rochie, nu înțelegeam ce și al daibii dacă îmi dădeam seama ce era în neregulă. Mă tot uitam și ma tot uitam.

Înainte să o port în Florența, i-am făcut proba, la probă mi-a plăcut se aranja super, iar în poze parcă nu era la fel.  Ceva lipsea cu desăvârșire, până la urmă gândul meu s-a dus de la ea și m-am bucurat de ce era în jurul meu.

Undeva la 2 săptămânii de la toată treaba asta, am îmbrăcat iară rochia, pentru o mini ședință, într-o locație nouă pitoreasca în Montescudaio. Desigur, nu am realizat că acum rochia se așeza așa cum trebuia defapt, am să atașez pozele  cu cele două.

 

_DSC5877_DSC5815_DSC5810_DSC5889dsc5808.jpg_DSC5883_DSC5823

5fe89cfb-8e2d-4261-871a-e15b0b23aee9

t-e1525558576355

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.