Una din ținutele mele preferate din acest trip. 

Pantalonii de pe mine, inițial nu eram super sigură dacă să îi achiziționez sau nu, când i-am vazut pentru prima dată pe umeraș, de la distanță, am fugit repede spre ei. Însă când i-am luat în mână am rămas pe gânduri. Ceva anume îmi plăcea la ei dar tot în acelaș timp acel ceva nu îmi plăcea, ciudat nu ? :)) 

Bineînțeles că m-am învârtit prin magazin ceva timp cu ei în mână, i-am pus la loc, i-am luat iară și tot așa preț de câteva minute. Era singura pereche, asta mă intriga și mai tare ca să îmi placă, atâtea gânduri și agitație pentru o singură pereche de pantaloni.

Când m-am regăsit cu soțult meu în magazin, i-am arătat și lui pantalonii cu pricina, i-au plăcut instant,  a fost încântat de ei mai ceva decât am fost eu când i-am văzut pentru prima oară. A insistat să îi cumpăr și până la urmă asta am făcut.

 

_DSC3622

 

Când am ajuns la apartament și i-am scos din plasă am avut acelaș sentiment ca și el, m-am bucurat că i-am achiziționat. Drept dovadă a fost prima ținută care am pregătit-o pentru sedința de poze la Bastion.

De ce numele Royalty? Deoarece în felul acesta m-am simțit îmbrăcată așa în acel loc ca din povești. Vedeam ceilalți turiști cum se uitau la ținuta mea, fete care o studiau din cap până în picioare, se uitau la detalii etc.   Până și Florin îmi spunea că oamenii se uită.  Toate privirile m-au făcut să mă simt că aparțin locului și mai mult decât atât, să cred că am ales ținuta ideala pentru acestă locație.

 

_DSC3618_DSC3708_DSC3624_DSC3598_DSC3662_DSC3603_DSC3667_DSC3661

t-e1525558576355

 

9 răspunsuri la „ROYALTY in Budabest👑

  1. Arata atat de bine pantalonii astia evazati. Nici nu-mi mai aduc aminte de cand n-am mai purtat o astfel de pereche de pantaloni. Arata tare bine si imi place outfit=ul tau de vacanta

    Apreciază

  2. Sunt tare interesanți și îndrăzneți pantalonii tăi! Ți se potrivesc de minune! 😘 Cadrul chiar pare de poveste, ca de fiecare dată. 😍🌹

    Apreciază

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.