Hello lovelies,

După o pauza de relaxare, am decis că a venit momentul să mă reapuc de blogging. Am câteva noutăți dar de data aceasta nu în materie de modă ci în cele ale artei cafelei.

Te-am făcut curioasă ? Hai să vedem despre ce este vorba. 

Deși nu sunt o super mare băutoare de cafea, îmi place din când în când să stau liniștită și să savurez în confortul casei mele un capucino sau un latte machiato, făcute exact pe gustul meu.  

img_9976

Mă pot bucura de aceste pofte datorită espressorului ideal pentru toti iubitorii de cafea aromată. Pentru a oferi o aromă proaspătă cafelei, boabele sunt măcinate pe loc, astfel gustul se resimte mult mai intens și mai gustos. Băuturile pe bază de lapte, preparate de Prima Donna, au textură densă, cremoasă și cu spuma ideală,  așa cum îmi place mie.

Un alt amănut important este faptul că îți permite să personalizezi cafeaua exact așa cum dorești, un alt lucru super tare este că încălzește cana de cafea în prealabil.  În mai puțin de 1 minut, te poți bucura de cafeaua perfectă. Iar dacă ești în întârziere setezi funcția de auto curățare și ai  rezolvat problema. Prin apăsarea unui singur buton, te poți bucura de cafeaua dorită și de curățarea espressorului.

 

Prin urmare, prepararea cafelei cu esepressorul Primadonna Elite De’Longhi  transformă, preparatul cafelei într-un moment de plăcere. Gustul cafelei făcute este intens, iar dozarea este perfectă. Deține tot ce este nevoie pentru cafeaua perfectă.

 

img_9974_facetune_04-01-2019-14-25-16

t-e1525558576355

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.