Este perioada aceea care îmi place cel mai mult atunci când vine vorba de outfit-uri, toamna, după părerea mea este cea mai permisivă în ceea ce privește realizarea ținutelor. 

Cum afară nu este nici frig nici cald, undeva între, temperatura potrivită aș putea spune, este destul de ușor să introduci articole de vară în combinații de toamnă, așa este?  Cel mai ușor outfit pe care îl pot realiza este cel care include o pereche de cizme peste genunchi/ sau înalte. Așa cum am mai spus în articolele trecute, adesea când  mă gândesc la o ținută, încep de la încălțăminte și oscilez întreaga vestimentație în jurul ei. 

Dacă ți se întâmplă într-o zi să nu știi cu ce să te îmbraci, încearcă să te gândești ce ai  vrea să porți în ziua aceea  în picioare și ai să vezi că restu vine de la sine. 

Mi-ar fi plăcut ca cizmele să fie cu un centimetru mai lungi, dar ei, este bine și așa decât deloc, sunt singurele cizme de culoarea maro pe care le-am găsit, tocul are înălțimea potrivită, perfect pentru plimbările mai lungi. 

Am încercat să mă învârt în cadrul de culori care se regăsesc mai mult sau mai puțin în culorile toamnei, nu știu de ce dar mă fascinează frumusetea ei atat de mult, îmi oferă liniște și pace. Ție ce anotimp îți oferă acest sentiment? 

Revenind la treburile noastre, am ales un pluover gros, croșetat în culoarea portocaliu super confortabil și călduros. Sunt o consumatoare de confort și nu ezit să îl am pe cât de des pot. Pluoverul  se combină de minune cu restul culorilor alese, de ce am ales această culoare ? Am decis să fie un element care să scoată  întreaga ținută în evidență, luminos și chic.

Pentru că la momentul actual, print-ul în tendințe sau cel mai purtat este cel animal print, am decis să introduc într-o manieră ușoară un element ce conține acest model. 

Cu toate că îmi place foarte mult,  mi-m spus că arată mai draguț dacă nu este vizibil din prima, după cum se poate observa, capa este cu două fețe. Am decis să o port cu partea simplă înafară iar pe cea cu animal print în interior. În felul acesta am lăsat la vedere ușor discret print-ul.

 

_DSC2808_DSC2755_DSC2832_DSC2894_DSC2830_DSC2752_DSC2792_DSC2844

t-e1525558576355

7 răspunsuri la „Autumn fashion // FALL INSPIRATION

  1. Daca ai sti de cate ori zic eu ca n-am cu ce sa ma imbrac …. Patesc frecvent asta. Imi plac combinatiile vestimentare facute de tine. Iti vin manusa

    Apreciază

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.