Buna fetelor, spuneam pe contul meu de instagram @simona_tinca, acum cateva zile că urmează să vă povestesc toate detaliile despre pudra activă Better Smile, ei bine momentul a venit.

Pentru început, pudra activă vine într-un recipient care se închide ermetic, este micuț, finuț și foarte ușor de luat oriunde, mai ales dacă pleci în concediu și dorești să continui procesul de albire a dinților.

Kit-ul include și o periuță de dinți simplă și moale la atingere, ficare din cele două produse vin în ambalaje individuale. 

_DSC1852.JPG

Dacă ești curioasă și te întrebi ce gust are pudra, îți pot spune cu mare ușurință că gustul este insesizabil, mai bine spus nu prea are gust, deci acest lucru nu v-a fi un impedimient și nu va îngreuna ritualul de albire.

Cred că cel mai des am primit întrebarea : Ce face mai exact cărbunle organic sau pudra activă ? Ei bine, roul acestui cărbune este să curețe dintele în profunzime, de orice pată superficială, tartru sau petele galbene.  Prin urmare, aceasă curățare mai profundă duce la albirea dintelui sau ajută la redarea albului natural.  

„Carbunele activat este unul dintre cele mai puternice remedii din lume in ceea ce priveste neutralizarea toxinelor din organism datorita capacitatii sale unice de absorbtie. Atunci cand este folosit in periajul dintilor, acesta absoarbe taninii, acei pigmenti care se gasesc in diferite alimente precum cafeaua sau ceaiul.”

Mie personal îmi place să folosesc pudra înainte să mă spăl cu pasta de dinți, deoarece pe alocuri, mai rămân urme de cărbun pe lângă gingie, nu te speria, nu afectează cu nimic, acest fenomen se produce din cauza  mișcărilor cu periuța de dinți iar particulele de pudră, fiind super finuțe intră pe lângă gingie. Dar fii fără grija, după periajul normal ele sunt înlăturate. 

_DSC1860.JPG

Este recomandat folosirea pudrei timp de 2-3 minute, atât seara cât și dimineața, eu adesea nu reușesc sau nu am chef sincer, sa o folosesc de două ori pe zi.  Chiar dacă nu am reușit să folosesc cel puțin 14 zile consecutiv, am vazut rezultate. Dinții mei s-au albit ușor, un alb natural dar care se remarcă, sunt mult mai curți, și din nou tartrul a lipsit.  

 

Personal mă declar mulțumită de produs, și am de gând să îl folosesc în continuare, chiar voi încerca să îl folosesc mai multe zile consecutiv pentru rezultate mult mai vizibile.  Nu strică să ai un kit la îndemână.

Dacă dorești să achiziționezi kut-ul Better Smile o poți face de pe https://bettersmile.ro/

_DSC1862.JPG

_DSC1882

t-e1525558576355

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.