Când am programat  vacanța în Italia, nu ne gândeam că vom reuși să ajungem și în Pisa, desigur, aveam în plan, ne doream amândoi să vedem turnul și tot ce ne oferă orașul, dar nu era sigur că vom reuși să ajungem în toate destinațiile propuse.

Totul s-a aranjat în favoarea noastră când am ajuns în aeroportul din Milan, culmea, ne-am chinuit și ne-am gândit undeva la două săptămâni cum să facem sa ajungem peste tot pe unde ne-am propus, karma nicicum nu ținea cu noi. Ca să vezi, în prima jumătate de oră de când am ajuns în aeroport am pus totul în ordine. Chiar ne-am amuzat și noi, cât de mult timp ne-a luat să facem să fie totul ok și nu ne  ieșea nicicum, dar odată ajunși s-a rezolvat tot. 

Oricum eram optimiști că totul o să fie bine, pot spune că a ieșit mult mai bine decât mă așteptam.

Și momentul a venit, am ajuns în minunata Pisa, frumos tare, m-a încântat din momentul în care am pus piciorul acolo, o minunăție nu alta. Sincer nu știam la ce să mă aștept, am studiat orașul înainte, îmi plăcea ce vedeam, dar vezi tu, realitatea de cele mai multe ori diferă față de poze. Pot spune că este mult mai frumos ce am admirat cu ochii mei decât ce am vazut în poze.

 

_DSC0448

 

Știam că o să fie o zi plină de umblat și vizitat așa că m-am înarmat cu un outfit super casual și confortabil, fără dureri de picioare și alte probleme ce țin de vestimentație. Rochia o comandasem cu o lună înainte să plecăm în călătorie, aveam un scop pentru ea, știam că urmează să fie purtată într-un loc mai diferit sau pot spune chiar special. Nu mă gândeam nicidecum că această locație va fi Pisa, dar după cum spuneam mai sus, totul s-a aranjat frumos în planurile noastre. 

Ce îmi place super mult la rochia acesta este faptul că este extrem de versatilă, eu am combinat-o cu o pereche de adidași, s-a transformat fără dar și poate într-o ținută casual, aveam în plan și o jachetă de blugi over sieze dar afară era mult prea cald pentru ea deci am renuțat să o mai iau. Dacă doream o ținută lejeră în stil boho, tot ce trebuia să fac era să o accesorizez cu o pereche de platforme. 

Ne dorim să ajungem în cât mai multe locuri diferite din lume, să vizităm diverse civilizații și să cunoaștem noi culturi noi.

 

_DSC0379_DSC0446_DSC0394

_DSC0407_DSC0387_DSC0391

img_7156_DSC0380img_3792_facetune_24-08-2018-21-44-54img_3441

img_7152img_7154img_3108_facetune_22-08-2018-18-10-33

t-e1525558576355

 

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.