Și cum ne plimbam  pe străduțele din Milano admiram  arhitectura grandioasă cu care ne-a obijnuit deja Italia, nu am făcut altceva înafară de relaxare și plimbare, ce poate fii mai bun de atât? O plimbare liniștită pe străduțe desprinse parcă din filme. O zonă plină de turiști din toate părțile lumii, atâta diversitate și culturii diferite adunate într-un singur loc, fiecare din noi încercând să ajungă la diverse obiective turistice grandioase.

Milano este un oraș care merită străbătut pe jos dintr-un capăt în celălalt, nu m-am mai săturat de el și de plimbat, cu toate că picioarele ne erau deja obosite, parcă pășeam pe mii de ace, dar frumusețea din jurul nostru ne determina să ne dorim să vedem mai mult  și să fim curioși cu privire la oraș în ciuda oboselii și a durerii. 

Tot ce ne înconjoară pur și simplu ne taie răsuflarea, cladiri maiestuoase, uimitoare cu o arhitectura bogată, în orice direcție îmi întorceam privirea asta era ce vedeam, pot spune că vara scoate  ce este mai frumos din orașul acesta superb. La un moment dat, când am simțit că ne dor picioarele mult prea tare, ne-am pus pe jos, lângă alți turiști în piața Domului, din păcate nu prea sunt bănci la dispoziție care să facă situația ușoară. Și cum stăteam priveam în jurul nostru, turiștii care fug dintr-o parte în alta, porumbeii care mai că se suiau pe tine dacă nu erai atent, persoanele care căutau locul perfect pentru poze, o nebunie minunată care te face să te desprinzi de problemele zilnice. 

Uneori, asta este tot ce avem nevoie, de o „oază” de relaxare, o acțiune care să ne desprindă de activitatea zilnică  care de multe ori este monotonă mai mult sau mai puțin. 

Și într-un oraș așa frumos am purtat o ținută pe măsura, în care m-am simțit super bine, având libertate mximă de mișcare, care din fericire a mers perfect pentru o zi călduroasă de vară. 

Am ales o fustă plisată de culoarea roz somon, după cum spuneam și în articolul trecut, am dezvoltat o mică obsesie pentru culoarea acesta, vezi articol aici  . Lejera, chic, confortabilă, tot ce am nevoie la o ținută de călătorie. 

_DSC0085_DSC9879_DSC9964_DSC9876_DSC9986_DSC0072Photo 21.08.2018, 17 41 10_DSC0065Photo 21.08.2018, 22 02 39_DSC0061_DSC0041_DSC0071_DSC0032_DSC0016_DSC0011_DSC9951_DSC0018_DSC9958_DSC9874

t-e1525558576355

11 răspunsuri la „La pas prin Milan//.MILANO CRUSH

  1. Tot la tine am vazut ultima oara o fusta de genul si mi-am comandat si eu una. Intamplarea face ca in cateva zile urmeaza sa-mi ajunga si mie. Superbe pozele si futa iti vine minunat

    Apreciază

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.