Sunt convinsă că până acum te-ai interest sau ai căutat pe internet  măcar o dată să vezi dacă parfumurile de la Aoro sunt veritabile si nu ceva fake. Așa este ? 

Ei bine sper să te ajut acum și să îți ofer un răspun la întrebarea sau curiozitatea ta. 

Acum ceva timp am comandat de pe Aoro  un parfum pe care mi-l doream destul de mult,  un parfum rafinat ce poate fi purtat atât ziua cât și seara și mai mult de atât în orice anotimp. Pot spune că este un parfum super versatil. Dacă ești interesată de el, îl poți găsi aici . 

Buun, la fel ca și tine am făcut și eu mai multe cercetări, de fel, așa fac cam de fiecare dată când vreau să comand de pe un site anume, fie el de haine sau parfumuri sau orice altceva. Bineînțeles că am găsit și păreri negative dar și pozitive, cei drept cele negative m-au pus un pic pe gânduri și m-au făcut să mă întreb dacă este așa sau nu.  Dar trebuie să recunosc, am găsit mai mult păreri pozitive și plus de asta, ce am observat eu, indiferent despre ce vei căuta ai să găsești review negativ cât și pozitiv.

Știi cum este, niciodată nu vei putea mulțumi pe toată lumea, chiar dacă  îți dorești să faci acel ceva super bine, astfel nu am mai ținut cont de acele păreri și am dat comanda pentru parfumul dorit.

Când a ajuns, am fost ușor nerăbdătoare să îl desfac, și ca să vezi, o minunăție nu alta, cutia catifelată în țiplă și totul intact, mai că îmi venea să nu îl desfac.  Pe lângă asta, cutia era înfășurată într-o folie cu bule, pentru siguranță maximă, ca parfumul să nu ajungă deteriorat.  Am studiat cutia să văd dacă totul este ok, îți poți da seama cu mare ușurință dacă un parfum este veritabil sau nu dor uitându-te la ambalaj. Trec mai departe și ajung la minunăția de parfum ce m-a făcut tare nerăbdătoare să îl am. 

Așa cum ambalajul nu a prezentat niciun dubiu legat de  autenticitatea parfumului, la fel nici el în sine.  Totul perfect, iar pe lângă asta, parfumul a rezistat mai mult de 12 ore, chiar și după ce am dat cu apă. 

Mi-a plăcut și faptul că  comanda a fost preluată foarte repede, nu a trebuit să stau să aștept,  iar de livrare nici nu mai zic, două zile lucrătoare din momentul confirmării comenzi pe email. 

Pot spune că sunt super mulțumităde serviciile oferite de Aoro. 

 

_DSC1713_DSC1709_DSC1717

t-e1525558576355

5 răspunsuri la „Review NOTINO

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.