Ce ai spune dacă îți prezint un produs ce poate să îți ofere un rezultat formidabil ? 

Este vorba despre un supliment alimentar ce conținte colagen hidrolizat întregit cu aminoacizi și vitamina C ce are rol antioxidant .  Suplimentul ajută la menținerea și refacerea pielii, ajută la o  hidratare mai mare a tenului care prin urmare duce la diminuarea ridurilor și mai ales a ridurilor de expresie.

Principalul element pe care se axează este Colagenul, ce este mai exact colagenul ? Este proteina care se găsește în țesuturile umane, reprezintă elementul principal ce intră în componența țesuturilor conjuctive, a tendoanelor, oaselor, cartilajelor, a pielii etc. Mai mult decat atât studiile clinice au demonstrat că absorția a 10 g de colagen hodrolizat în fiecare zi are urmată de un efect cel puțin interesant cu alte cuvinte, pielea rămâne mai elastică și cu mai puține riduri profunde. 

Colagenl menține structura calitativă a pielii, diminuarea ridurilor faciale, previne deshidratarea facială, previne deshidratarea țesuturilor, întrirarea părului și unghiilor etc.

Până  în momentul de față pot spune că rezultatele sunt vizibile, tenul este mult mai sănătos și arată mai întinerit, este luminos și radiant. Înainte aveam probleme cu petele de după coșuri care din păcate persistau destul de mult. De când am început să folosesc Complex de Colagen si Acid Hialuronic petele nu mai reprezintă aceași problemă și bătaie de cap ca înainte. 

Întradevăr elasticitatea pielii este mai mare ca să spun așa, până la folosirea produsului aveam mici riduri de expresie care de multe ori mi se păreau a fi total inestetice, acum ele s-au redus și aspectul feței este unu îmbunătățit.

Acidul Hialuronic ce se află în compoziția suplimentului ajută la formarea de colagen, prin urmare rezultatul este unul favorabil și anume: întinderea pielii și activarea formării de fibroblase ( celule noi de piele ). 

Exact cum am afirmat mai sus, acelaș rezultat l-am obținut și eu, deși la început eram puțin sceptică cu vedere la supliment, nu prea credeam că o să facă ceea ce promite, dar se pare că m-a luat prin surprindere.

Dacă dorești să obți un astfel de rezultat și să scapi de ridurile de expresie ori să mai atenuezi ridurile profunde  în confortul casei tale, fără a fi nevoită să mergi în locații poate chiar neplăcute, atunci poți comanda suplimentul de pe https://vegis.ro/ . 

 

 

_DSC1700

_DSC1704

t-e1525558576355

 

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.