Te întrebi adesea cu ce să te mai îmbraci ? Asta în condițiile în care, dulapul tău este plin de haine?  Hai să trecem la styling-ul de azi.

Vara asta din păcate nu prea ne-am bucurat de ea, atmosfera în jurul nostru a fost una destul de posomorâtă și poate chiar plictisitoare, dar nu trebuie să lăsăm să ne afecteze starea de bine. 

Ce îmi place mie să fac când vremea de afară nu ține cu planurile mele ? Bineînțeles pe lângă relaxare sau vizionarea unui film, ador să compun outfit-uri cu culori vii, mi-am zis că măcar așa să fac ziua mai luminoasă. 

Așa am ajuns la outfit-ul pe care îl vezi în poze, inițial l-am purtat intr-o seara destul de ploioasă și întunecată tare, trebuia să merg la o cină importantă și oarecum eram în pană de idei. Voiam ceva care să fie elegant, colorat dar să nu fie mult prea mult. 

Așa mi-am adus aminte de sacoul roșu și pantalonii mei preferați în dungi, mi-a plăcut atât de mult ținuta, încât mi-am spus că vreau sa vi-l prezint și vouă. Pot să spun că am fost pata de culoare din acea zi ploiosă. 

Pe lângă faptul că m-a făcut să am o stare spirituală mult mai vioaie și pozitivă m-am simțit si extrem de bine și comodă îmbrăcată așa.  Adesea prefer să port tocuri de 7-8 cm, mi se pare că dă un alt aer ținutei, mai relaxant și mai confortabil. Să nu mai spun că acum au început să se poarte din ce în ce mai mult împreună cu sacourile. 

 

 

_DSC8705_DSC8792_DSC8724_DSC8816_DSC8732_DSC8797_DSC8787_DSC8727

t-e1525558576355

11 răspunsuri la „Un outfit Smart-Chic

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.