Astăzi vreau să vă vorbesc despre un brand drag mie și anume Note Cosmetics, am ales produsele lor din două motive de bază și anume sunt curelty free și  cel de al doilea, produsele conțin ingrediente bio și nu sunt cu parabeni.

Cel mai mult m-am axat pe rujurile lor, țin să precizez că au o paletă destul de impresionantă cu privire la nuanțele rujurilor lichide.  Eu am ales 3 culori diferite și care se pliază perfect cu personalitatea mea.
**TIPS
Alege un ruj sau o nuanță care consideri că reflectă cel mai bine personalitatea ta, te asigur că atunci vei obține cele mai multe complimente. Nu cumpăra o nuanță, doar pentru că se poartă sau este în trend iar tu simți că nu te avantajează. Crede-mă, faptul acesta se va observa. 

 

Rujurile lichide Note, promit să hidrateze intens deoarece au în compoziție o formulă îmbogățită cu ulei de Macadamia și Vitamina E, mai mult decât atât, pentru că are Vitamina E, buzele tale vor fi protejate UVA și totodată are și efect anti-îmbătrânire. 

Textura rujului este una catifelată pe toată durata aplicării lui, nu vei simți acea senzație de buze uscate sau chiar crăpate, cum de altfel tin adesea să ne ofere rujurile, în special cele mate. 

Dacă dorești să achiziționezi produse de pe www.NoteCosmetics.ro , poți beneficia de o reducere de 40% , tot ce trebuie sa faci este să folosești codul SIMONA . Spor la cumărături minunate. Orice domnișoară/doamnă trebuie să dețintă produse profesionale atunci când vine vorba de frumusețe.

_DSC9428

_DSC9429

_DSC9430

t-e1525558576355

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.