„Bine-cunoscut în Suedia de zeci de ani, Barnӓngen vine cu o experienţă eficace atât cu privire la îngrijirea pielii cât şi cu privire la un stil de viaţă modern.”

„Barnängen a fost fondat in Stockholm în 1868 de către comerciantul Johan Wilhelm Holmström, iar săpunul, cel mai cunoscut produs al mărcii a fost lansat în 1873.”

„Oamenii de pe întreg cuprinsul ţării au apreciat efectul benefic şi plăcut al săpunului, ba mai mult, Barnӓngen a devenit furnizorul oficial al Curţii Regale în 1876.
De atunci, marca Barnängen este caracterizată prin produse autentice şi delicate ce oferă o senzaţie naturală şi delicată. Utilizarea şi îndrăgirea acestor produse de catre generaţii întregi de suedezi au transformat Barnӓngen în una dintre cele mai emblematice mărci din Suedia.”

„Ştiai că?
Barnängen înseamnă câmpul de flori al copiilor în limba suedeză.”

img_6580

Ingredientele active aflate in produsele Barnängen sunt:

Murul pitic

după cum se știe Suedia, este țara fructelor de pădure, se spune că cel mai îndrăgit fruct din Laponia, este murul pitic. Datorită inaccesibilității și sezonului limitat de recoltre, este unul dintre cele mai prețioase și rare fructe din lume. Deoarece are proprietăți de hidratare, este un ingredient perfect pentru îngrijirea superioară a pielii.

Ovăzul
 În zilele noastre, ovăzul este binecunoscut pentru menţinerea barierei naturale a pieli, protejând pielea împotriva uscării.

Florile de soc
Bogate în polifenoli, florile de soc au fost folosite pentru loţiunile cosmetice şi reîmprospătarea pielii datorită proprietăţilor de calmare şi îngrijire.

Mesteacănul
 Timp de mulţi ani, frunze şi extracte de mesteacăn au fost folosite în Suedia cu scopuri medicale şi de înfrumuseţare. Mesteacănul are proprietăți de tonifiere, calmare și purificare.

Uleiuri esențiale florale
 Elementul emblematic al Midsommar-ului este coronița din flori. O combinație de șapte flori diferite, specifice Suediei. 

 

_DSC8599

 

Gelul de duș

Nu am foarte multe lucruri de spus, dar tot ce pot spune, este că, gelul de duș Barnangen este exact ce mi-am dorit de la un astfel de produs. 

Miroase divin, este potrivit pentru pielea normală cât și pentru cea uscată. Textura lui este densă și lasă în urmă o spumă ușoară.  Un răsfăț delicat doar pentru tine.

Ce îmi place super mult la el,  este facptul că după folosirea lui,  pielea rămâne catifeltă.

De fel, mi se usucă pielea foarte repede, indiferent de ce produs folosesc, iar altele mi le usucă chiar ele,  dar cu gelul de duș Barnangen nu am avut problema asta. Dacă ai și tu o problemă asemănătoare, atunci cu siguranță o să îți placă rezultatul oferit de Barnangen.

 

_DSC8595

1528661472905

 

Loțiunea pentru corp

 

Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, nu mă voi întinde foarte mult cu o descriere exagerată și extrem de lungă. Mă voi rezuma la câteva vorbe.

Catifelare, hidratare, hrănire și un aspect al pielii vizibil mai bun. În combinare cu gelul cremă de duș, oferă rezultatul perfect și anume o piele cu adevărat îngrijită și răsfățată plus că ajută la menținerea umidității naturale a pielii.  Pe mine m-a cucerit total, cu siguranță le voi introduce de acum în colo în rutina mea de îngrijire personală.

 

_DSC85950

 

Balsamul pentru corp 

Un produs sau o crema, fie cum dorești să îi spui, care merită toți banii. Orice domnișoară sau doamnă ar trebui să dețină un astfel de balsam. Se absoarbe rapid în piele fără să lase pielea grasă sau cu aspect lucios.   Eu nu suport să simt crema că intră greu în piele sau că rămâne mai mult timp la suprafață, pentru mine este un disconfort total. Deși balsamul are o textură densă se absoarbe extrem de repede și mă scapă de disconfort.

Hidratează, regenerează, reface suplețea pielii care se pierde odată cu trecere anilor. 

 

1528661047200

img_6590

t-e1525558576355

 

6 răspunsuri la „Beauty alert !! Adevărul despre cremele Barnängen 🔥

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.