Ți s-a întâmplat de câteva ori poate chiar de mai multe ori să fi nevoită să ieși din casă cu părul murdar ? Poate nu ai avut timp să te speli sau chiar nu ai avut chef, se întâmplă, am trecut și eu prin asta.  Să fiu luată prin surprindere în momentul în care stăteam cea mai liniștită.

O perioadă de timp am căutat un produs care să ma ajute să ies cu brio din situația asta, aveam nevoie de un produs de styling care să îmi ofere rezultate favorabile în cel mai scurt moment, chiar pe loc aș putea spune. 

Întâmplarea face că  eram cu o perietenă în Timișoara într-un magazin, când mi-am adus aminte că am nevoie de produsul minune pentru părul meu care se îngrașă destul de repede. M-am aruncat grăbită asupra unui șampon uscat de la Kallos, când ea m-a oprit și îmi zice.

-Nu îți lua de ăla, nu este așa de de bun. Cumpăra mai bine Batiste. 

La început mă uitam super dezorientată prin magazin, după batiste pentru păr ( mă gândeam la batiste ceva  din hârtie, mi-a trecut multe prin cap în momentul ăla. Nicidecum că așa de numește șamponul   😂 )

-Ok, da unde este ? eu nu văd batiste pe aici .

-Se găsește la farmacie ( ea nu și-a dat seama că eu credeam că este vorba de batiste normale 😂 )

Am ajuns în momentul culminant când văd și eu șamponul minune Batiste, prețul este unul accesibil și se găsește în mai multe modele, pentru diverse preferințe, tub mare sau mic. Eu l-am ales pe cel pentru volum și țin să îți spun că sunt foarte mulțumită de el. 

Dintr-o singură mișcare spun adio părului gras și murdar.  Oferă un volum ce se menține pe toată durata zilei, indiferent dacă afară este umiditate ridicată.  Este exact ce aveam nevoie. 

Rezultatul este vizibil pe loc, efectiv pot observa cum excesul de sebum ce se află pe păr dispare și volumul părului crește. 

Eu prefer ca după ce l-am folosit o zi să mă  spăl pe păr odată intrată în casă.  Deoarece șamponul acționeză ca un fel de fixativ, se fixează pe păr iar după o zi întreagă de stat cu el pe păr am senzația că este îmbâcsit și părul devine ușor poros, fapt ce determină încâlcirea lui mult mai agresivă. Plus că părul se poate deteriora, este ultimul lucrur pe care mi-l doresc pentru el. 

Îți recomand și ție, dacă folosești șampon uscat, șă îți speli părul în aceași zi, deoarece el poate fi afectat fără să îți dai seama fie că îl simți poros sau nu.

Mi-am lăsat părul intenționat nespălat timp de 5 zile pentru a putea vedea rezultatele reale pe care șamponul uscat le oferă. Tot ce trebuie făcut este să  scuturi înainte recipentul, aplici pe păr, se poate observa din poze că rămâne o pulbere albă. În continuare îți freci mână prin păr în mișcări rapide până ce nu mai rămânde deloc produs alb.  Aplici produ cât consideri că ai nevoie, eu nu am folosit foarte mult, am considerat că nu este necesar pentru ceea ce am vrut eu să fac.

Aranjezi părul așa cum îți dorești și ești gata de plecare în mai puțin de 5 minute. 

 

 

Înainte

1

_DSC7141-horz

 

După

_DSC7153-horz

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.