Bună, azi m-am decis să îți vorbesc un pic despre vesta de blană (falsă desigur) este un element vestimentar ce  nu v-a ieși niciodată din trend și se va purta mereu sub mai multe feluri sau combinații. De la casual, elegant până la combinații cu piese sportive. 

Vestele de blană falsă sunt perfecte pentru toamnă sau când vremea începe să se mai încălzească un pic. Pot fi luate cu foarte mare ușurință peste o jachetă de piele, o bluză groasă tricotată etc.  Îți oferă un plus de stil dacă ști cum să o îmbraci, va adăuga efectul WOW la orice tinută combinată cu ea fără să te chinui foarte mult.

Acest element sau un palton din blană falsă  este tot ce ai nevoie pentru a fi gata de „petrecere”, merge perfect la o ținută all black sau cu influențe din anii `80. 

Combinarea vestei cu o pereche de pantaloni din imitație de piele sau chiar latex va crea o ținută îndrăzneață și încrezătoare, fi pregătită ca toate privirile să fie ațintite spre tine.

Blana poate fi purtată, de asemenea, cu un costum casual, exemplu: blugi și o pereche de adidași funky sau espadrile.

Să creezi un outfit cu straturi este foarte ușor cu o vestă din blană. Încercă să stratificați o cămașă cu un pulover cu gât  V și să dai un ibold ținutei cu o vestă pe măsură.

Dacă alegi o astfel de blană indiferent că vorbim despre vestă sau palton, fii atentă la culoarea aleasă, dacă vrei să o poți purta în cat mai multe combinații și stiluri diferite atunci optează pentru culori precum negru, alb sau maro. Acestea merg cu orice culoare și în orice combinație. Dacă este posibil, evită blănuri care au aspect super artificial, nu vei păcăli pe nimeni că este ceva de calitate și nici look-ul tău nu v-a fi unul super strălucit.

Este perfectă pentru diferite ocazii, atunci când vrei să ieși la cafea cu o prietenă, ori participi la un eveniment poate chiar o nuntă de iarnă

Eu am ales să o port într-o combinație ușor elegantă cu influențe casual, am ales un pulover alb simplu, pe dedesubt o cămașă transparentă care are atașat un accesoriu și anume pot să îi fac o ușoară fundiță  la baza gâtului dacă doresc sau nu și o fustă în cloș ce poate fi purtată atât casual cât și elegant. 

Pe viitor plănuiesc să achizitionez un palton din blană care să ma încălzească în zilele friguroase de iarnă. 

 

ENGLISH

 

Hi, today I’ve decided to talk to you a little about the fur vest (faux, of course) is a fashion item that never gets out of the trend and will always be worn in several ways or combinations. From casual, elegant to sporty combinations.

Faux fur vests are perfect for the fall or when the weather starts to warm up a bit. They can be taken with over a leather jacket, a thick knitted blouse, etc. It gives you a plus of style, if you know how to dress it, it will add the WOW effect to any combination.

This element or coat of faux  fur is all you need to be ready for a „party” going perfectly to an all-black outfit or with influences from the ’80s.

Combining the vest with a pair of pants from imitation leather or even latex will create a bold and confident outfit, be prepared for all the eyes to be on you.

The fur can also be worn with a casual outfit, for example: jeans and a pair of funky sneakers or espadrilles.

Creating an outfit with layers is very easy with a fur vest. Try to strap a shirt with a V-neck sweater and give a ibold to your outfit.

If you choose such a coat, whether we are talking about fur vest or coat, be careful about the chosen color, if you want to be able to wear it in as many different combinations and styles, then choose colors such as black, white or brown. They go in any color and in any combination. If it is possible to avoid fur that looks super-artificial, you will not  foole  anybody that it is something of quality and your look is not a super bright one.

It’s perfect for different occasions when you want to go out with a girlfriend, or attend an event maybe even a winter wedding

I chose to wear it in a casually elegant, casual combination, I chose a simple white sweater, a transparent shirt that has an accessory attached to it, and I can make a light bow at the base of my neck if I want it or not a sleeveless skirt that can be worn both casual and stylish.

In the future I plan to buy a fur coat that will warm me in the cold winter days.

_DSC7054_DSC6926_DSC6942_DSC7035

_DSC7039_DSC6907

_DSC7045_DSC6886_DSC7051_DSC6924

7 răspunsuri la „Cum să accesorizezi vesta de blană

  1. Imi place combinatia ta. Iti sta super in fusta. O vesta de blana merge la fel de bine si la blugi. Fac eu combinatia asta si merge super

    Apreciază

  2. Foarte drăguț, elegant și feminin look-ul pe care l-ai abordat! 😘 Nu am o blăniță de acest tip, dar cred că poate schimba imediat o ținută. 😀

    Apreciază

  3. Am devenit si eu fan veste de blană, am una albă, una neagră și una gri cu mov, le port mereu cu drag pentru că sunt chic și călduroase.

    Apreciază

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.