În ziua de azi se pune accent din ce în ce mai mult pe haine și pe moda, ce mai este nou prin lumea ”fashion”, ce trend s-a mai lansat.  De cele mai multe ori oamenii dau goana după ultimile noutăți și cumpără piese vestimentare scumpe doar în ideea că este la modă și se poartă, iar din păcate acele haine sfârșesc prin a  sta în dulap fără a fi purtate. 

** În primul rand treaba asta se întâmplă  deoarece, articolele vestimenare achiziționate pot fi purtate decât într-o anumită combinație, nu sunt versatile sau cel mai urât și mai grav este că sunt total incomode . Da, foarte multe persoane, de dragul modei  sau doar pentru că le place pe moment, cumpără genul acesta de haine. 

Sfatul meu este să investești în câteva piese basic care pot fi purtate în mai multe feluri, hainele în culori neutre ajută foarte mult în a crea iluzia unei ținute bine puse la punct și costisitoare fără foarte mult efort. 

**În al doilea rând, odată ce ai  piesele basic cumpărate, poți începe prin a investi în hainele care sunt la modă, de exemplu : tricoul alb (reprezintă piesa basic ), jacheta de blugi lungă ( piesa în trend și versatilă ) și o pereche de blugi mulați. 

**Regula lui 3, atunci când te afli la cumpărături și ai găsit de exemplu o bluză drăguță, încearcă să te gândești la 3 combinații sau ținute ce le poți face cu ea. Mie îmi place să cumpăr haine pe care pot să le report fără ca oamenii să își dea seama că am mai purtat acea piesă de 2-3 ori în aceași săptămână. De exemplu: bluza roșie din poze, am ales-o în combinația prezentă iar în altă zi am purtat-o cu o geaca cojoc, blugi mulați deschiși la culoare, ghete cu toc gros și lejer. 

**Ce îmi place mie să fac de cele mai multe ori este să îmi aleg o temă, cu alte cuvinte  cromatica hainelor. Sunt câteva culori pe care le am cel mai mult în dulap și anume: negru, alb, rosu, burgundy, albastru roial și gri. În felul acesta, îmi este mult mai ușor să realizez o ținută drăguță deoarece culorile se împletesc bine.

Ei bine, nu este nevoie să îți cumperi de fiecare dată haine scumpe pentru a putea arăta bine. 

ENGLISH

Nowadays, there is a growing emphasis on clothes and fashion, what is new in the fashion world, what trend has been launched. Most of the time, people like the latest news and buy expensive  pieces just for the idea that it’s fashionable and wearable, and unfortunately these clothes end up staying in the closet without being worn.

** First of all, this is because the purchased items can only be worn in a certain combination, they are not versatile or the most ugly and worse is that they are totally awkward. Yes, a lot of people, for the sake of fashion or just because they like it for the moment, buy this kind of clothes.

My advice is to invest in a few basic pieces that can be worn in a number of ways, neutral color clothes help a lot in creating the illusion of a well-tailored and costly outfit without much effort.

** In the second row, once you have the basic pieces bought, you can start by investing in fashionable clothes, for example: the white shirt (represents the basic piece), the long jeans jacket (the trendy and versatile piece) and a pair of jeans.

** Rule 3, when you’re shopping and you’ve found for example a nice blouse, try to think about 3 combinations or hold-ups you can do with it. I like to buy clothes I can report to them without people realizing that I’ve been wearing that piece 2-3 times that week. For example: the red blouse in the pictures, I chose it in the present combination and the other day I wore it with a jacket jacket, light-colored molded jeans, thick and lightweight boots.

** What I like to do most of the time is to choose a theme, in other words the color of my clothes. There are some colors I have most in the closet: black, white, red, burgundy, royal blue and gray. This makes it much easier for me to make a nice outfit because the colors blend well.

Well, you do not have to buy expensive clothes every time to look good.


_DSC5151_DSC5350_DSC5212_DSC5320

_DSC5402_DSC5172_DSC5241_DSC5153_DSC5375_DSC5176_DSC5361_DSC5408_DSC5328_DSC5250_DSC5317

_DSC5206_DSC5391_DSC5321

_DSC5159

24 de răspunsuri la „Cum să fii la modă cu bani puțini !

 1. Înainte obișnuiam să cumpăr o piesă vestimentară fără să mă gândesc la ce o pot potrivi. Am început să nu mai fac acest lucru, decât foarte rar, în caz că îmi place foarte mult un articol și mi-l doresc, chiar dacă nu este extrem de versatil.
  Foarte bune sfaturile tale. 😘😘😘 De multe ori nu mai variem ținutele noastre din cauză că stau toate îngrămădite în dulap și cumpărăm altele și altele… :))

  Drăguță bluzița roșie. 😘 Și eu mi-am luat de curând una pe un roșu intens.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu sunt genul de persoana care ma gandesc prea mult atunci cand vad un lucru. Actionez instincitv si de multe ori am realizat ca acea piesa vestimentara a fost o alegere putin cam nepotrivita.
  Cu bani multi sau putini, important este sa inveti sa te imbraci cu gust si sa faci alegeri potrivite. Se pare ca tie iti iese perfect

  Apreciază

 3. Eu sunt fan haine de calitate, chiar dacă sunt mai scumpe. De fiecare dată un produs scump s-a vazut cat de bine a rezistat in timp.
  Nu e usor sa te controlezi sa nu cumperi tot din magazine, dar eu, cu timpul, m-am invatat sa ma abtin. Cumpar doar de calitate, cumpar culori si piese care se potrivesc cu ceva ce am in dressing.

  Apreciază

  1. Mi s-a intamplat de multe ori sa achizitionez un produs scump si sa mi se strice mai rpd. decat unul ieftin. In ziua de azi si marile brand-uri baga haine de calitate inferioara la un pret extrem de scump si rezultatul este unul dezastuos. Nu ma mai ghidez dupa regula ce este scump este si de calitate. Am gasit haine in SH la 2,3 lei mult mai calitative decat la brand-uri recunoscute.

   Apreciază

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.