Daca arunci o privire pe instagram sau in jurul tau, vei observa ca imprimeul care iti sare cel mai mult in ochi, este cel floral. Ne lipsit de pe podiumul prezentarilor de moda, imprimeul floral ia cu asalt rochiile si fustele acestui sezon.

Imprimeul se regaseste sub orice forma sau culoare, pantaloni, topuri, tricouri, fuste si rochii, iti ofera o gama variata de articole vestimentare care mai de care in trend. In general prefer acest model in tinutele pentru vacanta deoarece denota un aer de relaxare si oarecum tropical.

Reprezinta un must-have al acestui sezon fie ca alegi un model mulat pe corp care iti scoate formele in evidenta sau unul fluid care iti ofera mai multa lejeritate, elementul vestimentar cu acest model pe el, nu ar trebui sa lipseasca din geanta ta de calatorie.

In opinia mea, este cel mai simplu de purtat, hainele cu imprimeu floral sunt jucause si in acelas timp iti ofera un vibe de senzualitate, fi indrazneata si alege-l oricand.  Este potrivit pentru orice eveniment, se regaseste la rochii elegante si casual, pantaloni potriviti pentru un eveniment festival sau un pareo pentru plaja.

Este imprimeul care dispune de cea mai larga gama de culori si combinatii de culori, tonuri calde sau reci, culori stridente sau fade, flori mari sau mici,  toate stau la dispozitia noastra pentru a ne face sa ne simtim de la foarte bine in sus si ne ofera un plus de feminitate.

Eu am ales sa port o fusta maxi, care este petrecuta si prin felul acesta imi ofera posibilitatea de a avea celebra crapatura,  care fie ca recunoastem sau nu, toate ne-o dorim atunci cand purtam o rochie/fusta maxi. Am combinat fusta cu un crop top verde cu model in lateral, topul este dintr-un material elastic si foarte lejer, o pereche de sandale fara toc si palaria din paie.

Reprezinta outfit-ul potrivit pentru vacanta de vara atunci cand vreau sa ma simt relaxata si in acelas timp in tendintele sezonului.

 English 

If you take a look on instagram or around you, you will notice that the print that slips the most in your eye is the floral. You can see it on the podium of fashion presentations, the floral print assaults the dresses and skirts of this season.

The print comes in any shape or color, pants, tops, shirts, skirts and dresses, offers you a wide range of clothing items that are in trend. I generally prefer this model in holiday outfits, as it gives  a relaxing and  tropical air.

It is a must-have of this season, whether you choose a body-con model that takes your forms out of sight or a fluid one that gives you more lightness, you should not miss out this item on your travel bag.

In my opinion, it is the easiest to wear, floral print clothes gives you a vibrant sensuality, be bold and choose it anytime. It is suitable for any event, it is found in elegant and casual dresses, pants suitable for a festival event or a beach pareo.

It is the print that has the widest range of colors and combinations of colors, warm or cool tones, strident or fade colors, large or small flowers, all are at our disposal to make us feel from very well up and Gives us extra femininity.

I have chosen to wear a maxi skirt that is spent and this way gives me the opportunity to have the famous crackle, whether we recognize it or not, we all want it when we wear a maxi dress / skirt. I combined the skirt with a green  crop top with a side pattern that is made of elastic and very lightweight material, a pair of unrefined sandals and straw hat.

It is the right outfit for summer vacation when I want to feel relaxed and at the same time in the season’s trends.

 


SnapseedSnapseedSnapseed

SnapseedSnapseedSnapseedSnapseedSnapseed

img_0036-1

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.