Neata fetelor ❤

Rochia alba cu volanase  are ascunsa o poveste in spate, dar asta va fi in alt articol, acuma voi vorbi despre un look mai indraznet pentru o zi calduroasa de Iulie.

Initial vream sa o combin cu o pereche de balerini cu sclipici, tare draguti si inocenti, stilul clasic in care rochile super feminine merg combinate cu pantofi pe masura.  Am sarit din tiparul vechi alegand in schimb o pereche de cizme pana la glezna, o inducere a look-ului intr-o zona mai rock, chich rock.

Nu m-as fi gandit pana in momentul de fata ca volanasele se pot imbina atat de bine cu o pereche de incaltari cu un styling total diferit fata de balerini/pantofi care sunt atat de finuti.  Dar rezultatul m-a incantat fantastic de mult.

Imi place sa imi las imaginatia sa zboare si sa creez diverse outfituri mai ales cu piese vestimentare, cu care in mod normal nu as fi ales metodele astea de combinari.

Tie cum iti place sa combini ? Ce metode aplici cand vine vorba de crearea unui outfit ?

 English 

The white dress with the frills has hidden a story in the back, but that will be in another article, now I’m going to talk aboute a bold look for a warm day of July.

Initially I wanted to combine it with a pair of glamorous ballerinas, cute and innocent, the classic style in which super-feminine dresses go along with the shoes. I jumped out of the old pattern, choosing instead a pair of boots to the ankle, an inducement of the look in a more rock, chich rock area.

I would not have thought of this until now, that the dress with  frills can match up so well with a pair of shoes with a totally different style than the usual  ballet shoes or a pair of high heels which  they are so elegant.. But the result has greatly delighted me.

I like to let my imagination  fly when it comes to creating an outfit especially with clothing pieces, which I would not normally have chosen for these combinations.

How do you like to combine? What methods do you apply when it comes to create an outfit?

 

img_0154_dsc5295img_0155img_0144img_0145img_0118img_0112IMG_0148img_0151img_0142img_0141img_0152img_0149img_0123img_0143

img_0036-1


6 răspunsuri la „Rochie cu volanase, un nou styling !

LEAVE A COMMENT

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.